Мої враження від Scoop.it та rebelmouse.com

     Мої враження від Scoop.it та rebelmouse.com
       Почну зі Scoop.it. Не хочу розписувати процедуру авторизації, адже вона досить стандартна і не складна.
       Перше враження: сервіс більш цікавий і функціональний в порівнянні з Paper.li.
    Є більше можливостей для управління матеріалами сторінки: можна створювати топіки, присвячені різним проблемам і акумулювати в них матеріали з різних джерел, можна коментувати повідомлення, видаляти, переміщати, можна створювати замітки не на основі публікацій в Інтернеті. Іншою особливістю сервісу є його тісна інтеграція з соціальними мережами: будь-який з матеріалів в один клік можна опублікувати, наприклад, в Твіттері або Фейсбуці і довести до відома великого числа передплатників. Взагалі дуже сподобалося працювати з цим ресурсом, знайшла по своїй темі багато цікавого!

Мій Scoop.it

      RebelMouse
      Цей сервіс не займається пошуком інформації з мережі, RebelMouse служить соціальним агрегатором. Ви можете пов’язати його зі своїми соціальними профілями, включаючи Twitter, Facebook та Instagram.
     Підключення сервісу до вашого сайту чи блогу, завдяки наданому HTML коду може допомогти утримувати відвідувачів на ньому довше, оскільки у них з’являється, крім усього іншого, можливість переглядати матеріали з вашого соціального потоку. Ділячись якісною інформацією через соціальні медіа і відображаючи це на своєму сайті, ви додатково забезпечуєте своїх читачів якісним тематичним контентом і позиціонуєте себе в якості експерта по обраній темі
     Таким чином, ви маєте можливість створити окрему сторінку на своєму сайті, спеціально відведену для матеріалів з RebelMouse, або можна вставити спеціальний код в інші сторінки


Мій RebelMouse

      Як висновок, можу сказати, що дуже тяжко освоїти такі ресурси за пару-тройку днів. Для якісного наповнення та аналізу контенту потрібно більше часу. 
   Мені моє навчання нагадує марафон по Інтернет мережі  або «Автостопом по сети»! 
        Але все ж, успіхів усім нам!

1 комментарий: